Nacházíte se zde: Úvod » Novinky » Tiskové zprávy » Personální agentura Předvýběr.CZ je generálním partnerem superligové florbalové Mladé Boleslavi

Po třech sezónách partnerství personální agentura Předvýběr.CZ vstupuje do sezóny 2020/21 jako titulární partner mladoboleslavských florbalových družstev. Špičkový sportovní tým bude pod novým názvem Předvýběr.CZ Florbal Mladá Boleslav cílit na nejvyšší mety nejen v domácí soutěži.

Předvýběr.CZ se stává generálním partnerem pro nastávající dva roky, součástí dohody je také opce na další spolupráci.

„Zažil jsem radost z mistrovského titulu v roce 2018 a vůbec to nevnímám jako klišé, když řeknu, že jsme byli vždy hrdým partnerem klubu. S radostí si v novinách nebo na internetu přečtu, že Bolka zase vyhrála. Příležitost stát se generálním partnerem mě překvapila, zároveň potěšila a nakopla k tomu, abych si řekl: Proč ne? Moc se těším na další spolupráci s klubem, ve kterém vidím férovost, čistotu a spoustu lidí zapálených do florbalu,“ říká ředitel Předvýběru.CZ František Boudný.

Personální agentura je partnerem mladoboleslavského klubu od sezóny 2017/18. „Cítím, že naše nové generální partnerství se přirozeně propojuje s rozvíjejícími se aktivitami Předvýběru.CZ v našem regionu a jsem rád, že i v této nejisté době jsme se dohodli na víceleté spolupráci. Věřím, že s úspěšnou a rychle rostoucí značkou Předvýběr.CZ se i nám podaří navázat na naši úspěšnost a budeme společně zažívat vítězství a úspěchy,“ doplňuje generální manažer klubu Tomáš Pacák.

Florbal Mladá Boleslav hraje nepřetržitě od sezóny 2004/05 nejvyšší soutěž mužů. V sezóně 2017/18 se stal mistrem České republiky. Kromě toho získal ve třech sezónách stříbrné medaile a čtyřikrát se stal vítězem Poháru Českého florbalu. V týmu nastupuje mnoho českých reprezentantů a hráčů se zkušenostmi ze zahraničních angažmá.