Nacházíte se zde: Úvod » Novinky » Tiskové zprávy » Otevřeli jsme novou kancelář v centru Ostravy

Otevřeli jsme novou kancelář v centru Ostravy

Masarykovo náměstí v centru Ostravy je novým sídlem personální agentury Předvýběr.CZ. Obrovský zájem zaměstnavatelů o nábor lidí přinesl velký růst i pro personálku ‒ během posledních dvou měsíců posílila svůj vlastní tým o 25 %.

„Je to historický rekord naší firmy! Poprvé je nás téměř padesát. Dřívější prostory ostravské pobočky už pro nás byly malé, proto jsme se přestěhovali přímo do centra,“ říká František Boudný, ředitel Předvýběru.CZ.

Ostravské expanzi Předvýběru.CZ kromě zvýšené poptávky zaměstnavatelů a nízké nezaměstnanosti pomáhá i neustálé zlepšování kvality služby předvýběru zaměstnanců. Od loňského února firma každý měsíc zjišťuje, jak v rámci pohovorů zaměstnavatelé poskytují zpětnou vazbu zájemcům o práci. Rovněž druhým rokem organizuje Předvýběr.CZ volnočasové aktivity pro uchazeče o práci ‒ například filmová představení nebo společné běhání.

„Díky tomu se nám daří budovat lepší vztahy s potenciálními kandidáty. Volné pozice na našem webu aktualizujeme průběžně, aby lidé, kteří hledají práci, měli neustále čerstvé informace,“ říká ředitel personálky. „Důležitá je i kvalita našeho konzultantského a obchodního týmu. I když se rozšiřujeme, jádro týmu je stabilní, navíc průběžně zlepšujeme svoje dovednosti,“ dodává František Boudný.

Personálka v Ostravě nyní sídlí na Masarykově náměstí 20 a je v provozu každý všední den.