+420 246 086 014 | predvyber@predvyber.cz

Nacházíte se zde: Úvod » Novinky » Tiskové zprávy » Kamil Bareš se stal obchodním ředitelem Předvýběru.CZ

Kamil Bareš se stal obchodním ředitelem Předvýběru.CZ

(Praha 14. 1. 2020) ‒ Obchodním ředitelem personální společnosti Předvýběr.CZ se stal Kamil Bareš, dosavadní manažer obchodního rozvoje.

„Skvělé výsledky za poslední roky dosáhla firma i díky stabilnímu a motivovanému týmu, což byla v posledních letech Kamilova role. Proto jsem se rozhodl svěřit mu každodenní vedení obchodu, abych měl volnější ruce pro strategický rozvoj firmy,“ vysvětluje jednatel firmy František Boudný.

Kamil Bareš se donedávna věnoval vedení obchodního týmu, náboru obchodníků a jejich vzdělávání. „Nyní bych se rád věnoval zvyšování efektivity obchodního týmu, abychom klientům mohli garantovat stále stejně vysokou, nebo dokonce ještě lepší úroveň poskytovaných služeb,“ říká nový obchodní ředitel Kamil Bareš.

V Předvýběru.CZ Kamil pracuje od dubna 2010. V personalistice začínal jako obchodník v mezinárodní personální společnosti CVO Group, půldruhého roku pracoval také ve vydavatelství Mafra. Před nástupem do oboru vystudoval gastronomii, kde také tři roky pracoval. Je ženatý, má dvě dcery. Ve volném čase se věnuje rodině a sportu.