| predvyber@predvyber.cz

Nacházíte se zde: Úvod » Novinky » Tiskové zprávy » Předvýběr.CZ posílil o jedenáct procent

Předvýběr.CZ posílil o jedenáct procent

Personální společnost Předvýběr.CZ v loňském roce dosáhla obratu 32,5 milionů korun, což znamená meziroční růst o 10,5 %.

Klíčovým zdrojem tržeb jsou zákazníci z hlavního města. Zhruba třetina výkonu je výsledkem hledání práce pro firmy v regionech, nejsilnější je Brno a další krajská města - Plzeň, Hradec Králové a Ostrava.

„Najít vhodného kandidáta je v posledních letech, kdy trh trpí nedostatkem potenciálních zaměstnanců, až o polovinu časově náročnější,“ říká František Boudný, obchodní ředitel Předvýběru.CZ. Přesto má firma dlouhodobě vysokou úspěšnost v obsazování pracovních pozic - loni to bylo 77 % při obsazení 592 pozic. Nejsilnější je poptávka v oborech obchod, IT a administrativa.

K růstu firmy přispívají i investice do marketingu, které představují zhruba 5 % z celkových tržeb. Konkurenční výhodou vedle pražské centrály jsou i regionální kanceláře - na Vysočině, v Brně a v Ostravě.

Za dobré výsledky firma odměnila i své zaměstnance - od Nového roku mohou čerpat pět dní volna navíc. Tým Předvýběru.CZ se v posledních dvou letech stabilizoval na 30 zaměstnancích.

„Letos se zaměříme na zkvalitnění oslovování zájemců o práci a s tím související intenzivnější využívání sociálních sítí,“ dodává František Boudný.