předvýběr.cz

Fyzioterapeut/ka

Zveřejněno 03.09.2019


FC VYSOČINA JIHLAVA hledá nového člena realizačního týmu ligového celku dospělých – fyzioterapeuta/ku na plný či částečný úvazek.

Jedná se o atraktivní práci v profesionálním sportovním prostředí, výborný pracovní kolektiv, zdroj velkých profesních zkušeností, skvělou referenci pro Vaši kariéru. Finanční ohodnocení podle rozsahu úvazku. Podpora dalšího vzdělání, možnosti stáží v českých top klubech nebo zahraničí. Možné i dojíždět několikrát týdně.

Maximální rozsah činností je 4x týdně 3 hodiny a 1x týdně 6-8 hodin (dvoufázový trénink) + 1 týdně utkání. Dle domluvy lze i významně snížit. Minimální účast je na 2-3 trénincích týdně. V případě práce se zraněnými hráči/hráči po zranění individuální domluva, ale rekonvalescence obvykle probíhá během tréninku. Pokud bydlíte v Praze, možno se dopravovat s hráči dojíždějícími z Prahy. Jezdí každý den.



Odpovědí na tento inzerát souhlasím, aby společnost PŘEDVÝBĚR.CZ s.r.o., sídlem Na Kozačce 1289/7, Praha 2, zpracovávala mé osobní údaje pro účely zprostředkování práce v souladu se zákonem č. 110/2019 Sb. "O ochraně osobních údajů" ve znění pozdějších předpisů, a to až do odvolání písemnou formou.Pokud Vás tato nabídka zaujala, zašlete nám Váš strukturovaný životopis. Budeme Vás v nejbližší době kontaktovat.

Společnost PŘEDVÝBER.CZ s.r.o. si vyhrazuje právo nekontaktovat kandidáty, kteří nebudou splňovat výše uvedené požadavky.



Kontakt:
PŘEDVÝBĚR.CZ s.r.o.